Автосервиз

☎️ Телефон:  +359 89 692 5866

✉️E-mail: [email protected]

📍Адрес: гр.София, ул. Филип Кутев7

Автосервизи в квартал Лозенец София

Автосервизи в квартал Лозенец София

Автосервизи в квартал Лозенец София – Bengarage, е автосервиз който държи на безкомпромисното качество и отношение към всеки един автомобил, и се намира на ул. Филип Кутев 7, в непосредствена близост до мол Парадайс, до който можете да стигнете удобно с най – различен градски транспорт.

Екипът на Bengarage използва най-съвременна техника и инструменти, за да гарантира, че вашите превозни средства получават възможно най-добрата грижа. Те също така са в крак с най-новите тенденции и технологии в автомобилната индустрия, което им позволява да се справят ефективно с всякакви предизвикателства, които могат да възникнат. В сервизът се извършват най – различни услуги, в зависимост от нуждата на автомобила ви. Независимо дали става въпрос за обслужване или по – сериозни ремонти, свържете се с нас, за да ви помогнем. Имаме дългогодишен опит в автосервизната дейност, и смеем да твърдим, че изпипваме всеки детайл около нашата работа както трябва.

Отношението към клиента е много важно за нас, и винаги се стараем да отговорим ясно и конкретно, на вашите въпроси или притеснения, които бихте имали, относно предстоящи ремонти на вашият автомобил.
С Bengarage, ти получаваш повече от обикновен сервиз – получаваш партньор, грижещ се за твоя автомобил, както за свой собствен. Нека твоят автомобил засияе с пълна сила по пътищата. Обади се на нас днес и си осигури професионалното обслужване, което заслужаваш

Вижте всички наши услуги: Услуги

Вижте още: Цялостно обслужване

Автосервизи в квартал Лозенец София

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top