Автосервиз

☎️ Телефон:  +359 89 692 5866

✉️E-mail: [email protected]

📍Адрес: гр.София, ул. Филип Кутев7

Проверка на автомобил преди покупка продажба в сервиз около центъра на София

Проверка на автомобил преди покупка продажба в сервиз около центъра на София

Проверка на автомобил преди покупка продажба в сервиз около центъра на София – Проверка на автомобил преди покупка в сервиз близост до Paradise Center в София: Как Bengarage може да ви помогне да направите правилния избор?

Защо е важно да проверите автомобила преди покупка?

Когато купувате автомобил от частно лице, няма гаранция, че всичко е в перфектно състояние. Поради тази причина е от съществено значение да извършите задълбочена проверка на автомобила, за да се уверите, че няма скрити проблеми, които могат да доведат до скъпи ремонти в бъдеще.

Проверка на автомобил преди покупка продажба в сервиз около центъра на София

Как Bengarage може да ви помогне?

Bengarage предлага специализирани услуги за проверка на автомобили преди покупка. Техният екип от опитни механици ще извърши всички необходими проверки и тестове, включително:

  1. Техническа диагностика: Използвайки най-новите диагностични инструменти, механиците на Bengarage ще изследват техническото състояние на автомобила, включително двигателя, скоростната кутия, окачването и спирачната система.
  2. Проверка на електрониката: Съвременните автомобили са оборудвани с различни електронни системи. Bengarage ще провери електрониката на автомобила, за да се увери, че всичко функционира коректно.
  3. Проверка на каросерията: Механиците на Bengarage ще извършат внимателен преглед на каросерията на автомобила, за да открият признаци на корозия, удари или ремонти.

Къде се намираме?

Bengarage се намира в гр. София, ул. Филип Кутев 7. Свържете се с нас на телефон +359 89 692 5866 за да запишете час за посещение.

Вижте още: Преглед на общото техническо състояние

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top